2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, acil durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını asıl düzlük, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanların çabucak hariçya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını kurmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şık fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları özel tesisat Yangın Çıkış Kapısı gerektirir Yangın bapsına takılan donanımlar da yangına dayanıklı olmalıdır.

Yapı dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma üzere negatif durumlar yaşanmaması namına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında arazi düz kapı behemehâl kolaylıkla açılabilmelidir.

Yangın çıkış bapları her devir masum, erişilebilir ve düzgün aydınlatılmış olmalıdır. Başkaca, bu kapıların bakımı ve kararlı olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın Yangın Çıkış Kapısı kapkaloriın henüz faziletli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile yangın kapısı kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Taçıcı malzeme derunermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page