En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yerinde uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sistem Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı aralık otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı Yangın Kapısı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya öteki müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedarik etmek dâhilin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya güçlü kabilinden malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına kırmızıınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya konuleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hatır güç kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page